Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης: Έπαθε έμφραγμα ο ηθοποιός του «Σασμού»

15/07/2024 | 16:32

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης. Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο ηθοποιός που υποδύθηκε στον «Σασμό» τον «Βασίλη Σταματάκη» αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο κατάφερε να βγει νικητής.

Συμφωνά με το ρεπορτάζ, τις προηγούμενες ημέρες, ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης ενώ οδηγούσε, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου. Ο ηθοποιός κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να πάρει μια ανάσα, ωστόσο έπαθε έμφραγμα.

Για καλή του τύχη, ένας περαστικός που τον αναγνώρισε, κάλεσε τις Αρχές, με τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο και τους γιατρούς να τον κρατούν στην ζωή.

Πλέον, ο ηθοποιός αναρρώνει.

 

ΠΗΓΗ

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)