Πέτρος Ξεκούκης: Γνώρισα συναδέλφους που άγγιξαν και τα ναρκωτικά, δεν ήθελα τέτοια πράγματα

10/09/2024 | 20:01

Ο Πέτρος Ξεκούκης μίλησε για τη χρήση ουσιών στον καλλιτεχνικό χώρο και τον τρόπο που κατάφερε ο ίδιος να απέχει από όλα αυτά.

Για το αν είδε και έζησε πισώπλατα μαχαιρώματα κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων καριέρας, ο ηθοποιός ανέφερε: «Τα είδα και τα έζησα με αρκετούς φίλους μου, αλλά δεν με άγγιξαν γιατί δεν με ενδιέφεραν. Τα έβλεπα δίπλα μου. Γνώρισα και συναδέλφους μου οι οποίοι άγγιξαν και τα ναρκωτικά. Δεν ήθελα τέτοια πράγματα. Το ποτό, η χαρτοπαιξία ήταν για κάποιους τρόπος ζωής. Ούτε αυτά με άγγιξαν. Τα απέφυγα όλα αυτά, όπως ο διάβολος το λιβάνι. Όμως, δεν έχω δικαίωμα, ούτε τολμώ να σκεφτώ ότι θα επέμβω στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Δεν θα τον κρίνω. Εγώ προσπάθησα να του επιστήσω την προσοχή – και το έχω κάνει σε πολλούς – και να πω “προσπάθησε να βγεις από αυτόν τον δρόμο, προσπάθησε να αλλάξεις”. Από εκεί και πέρα, τι θα κάνει ο καθένας είναι δική του ευθύνη».

Επίσης, τόνισε ότι ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον να είναι δίπλα στην οικογένειά του: «Όπως επίσης για κάποιους που τινάζουν την οικογένεια τους στον αέρα. Όταν έχεις παιδιά κι έχεις ευλογηθεί από τον Θεό να κάνεις οικογένεια, οφείλεις να είσαι δίπλα στην οικογένεια σου. Το να διαλυθεί μια οικογένεια είναι πολύ εύκολο. Ερωτεύεσαι ένα άλλο πρόσωπο και πάει η οικογένεια. Δεν είναι έτσι».

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «On Time», ο Πέτρος Ξεκούκης σχολίασε ότι το να μην συμμετέχει σε αυτόν τον τρόπο ζωής, ήταν εν πολλοίς επειδή ήθελε να προστατεύσει την οικογένειά του: «Οφείλεις να αντισταθείς στους πειρασμούς και να κοιτάξεις την οικογένεια σου. Να σέβεσαι το ταίρι σου. Δεν μπορεί να διαλυθεί μια οικογένεια που έχει δημιουργηθεί και ευλογηθεί κάτω από τη σκέπη του Θεού. Με την γυναίκα μου, Ευαγγελία, έχουμε κλείσει 30 χρόνια γάμου, αλλά πάντα υπήρχαν και υπάρχουν αγάπη και σεβασμός μεταξύ μας. Μου είναι αδιανόητο ότι θα κάνω κάτι που θα στενοχωρήσει τη σύζυγό μου ή τα παιδιά μου».

protothema.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα