Στο νοσοκομείο η Δέσποινα Καμπούρη

12/09/2024 | 07:37

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία δεν κατάφερε σήμερα να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αφού κάποιο πρόβλημα υγείας την ταλαιπωρεί.

Την αποκάλυψη έκανε η κουμπάρα της, Δήμητρα Λαζαράτου, που ανέβασε χθες (10/9) μια φωτογραφία της δημοσιογράφου από το νοσοκομείο.

Ωστόσο πριν λίγη ώρα και η Δέσποινα Καμπούρη προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την πρώτη μέρα των παιδιών της στο σχολείο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον λόγο που την κρατά νοσηλευόμενη.

«Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός… Πότε ήταν μωράκια και τα πήγαινα στον βρεφονηπιακό με την πιπίλα και την πάνα και πότε ξαφνικά ήρθε ένα σχολικό και τα πήρε από την αγκαλιά μου μικρά ανθρωπάκια έτοιμα για το νηπιαγωγείο. Η εικόνα με το μουτράκι τους κολλημένο στο τζάμι να με κοιτούν με βουρκωμένα μάτια στρίβοντας το κεφάλι τους μέχρι τη γωνία, πάντα με συγκινεί όταν τη φέρνω στο μυαλό μου. Κάθε χρόνο βγάζουμε μια επετειακή φωτογραφία περιμένοντας το σχολικό.

Φέτος ήρθαν έτσι τα πράγματα, που δεν κατάφερα να είμαι εκεί. Το μυαλό μου όμως είναι εκεί. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια αλλά και στις μανούλες τους που είναι πάντα εκεί περιμένοντας γεμάτες αγωνία πίσω από σχολικά κάγκελα ή σε έναν δρόμο μέχρι να φανεί το κίτρινο λεωφορείο», έγραψε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Καμπούρη.

govastileto.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα