Σία Κοσιώνη: Αποκάλυψε πως διώχνει το άγχος λίγο πριν το δελτίο ειδήσεων ΦΩΤΟ

28/09/2024 | 09:50

Η Σία Κοσιώνη μέσα από τα social media, δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα νέο της μυστικό προς αποφυγήν του άγχους.

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο με το αντικείμενο που «διώχνει το άγχος». Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ «πρόδωσε» το… δανεικό δώρο που της έκανε το μικρό της αγοράκι.

«Μου το δάνεισε γιατί, λέει, διώχνει το άγχος! Και έχει απόλυτο δίκιο» έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στη λεζάντα αυτής της φωτογραφίας.

https://www.newsbomb.gr/

“Πρωτοβουλία Τέμπη 28/2 Δικαιοσύνη” : Aνοιχτή συνέλευση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Δυτικής Ελλάδος 

Ο Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο της χώρο»

12 βραβεία για τη METRO στα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο στόχαστρο της Ρόμα – Κοστολογείται στα 45 εκατομμύρια ευρώ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Βασιλιά της Ιορδανίας και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Σπιτικό παγωτό ροδάκινο με μπισκότα

Συγκλονίζουν τα μηνύματα στα social media για τον 14χρονο Σπύρο που πνίγηκε στον Άραχθο – Το απόγευμα η κηδεία του

Θρήνος για τον 38χρονο Λάμπη που πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ο πιο μάχιμος από όλους μας»