Καινούργιου για Τούνη: «Εμείς φταίμε που την προβάλλουμε»

11/10/2024 | 08:11

Τα όσα δήλωσε η Ιωάννα Τούνη για τους δημοσιογράφους σχολίασε το πρωί της Πέμπτης (10/10) στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της.

Στη διάρκεια της συζήτησης η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψή της και αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη σε event που βρέθηκε την Τετάρτη.

«Θέλω να σας πω μια κουβέντα που είχα χθες με συναδέλφους, φίλες μου παρουσιάστριες και δημοσιογράφους. Φταίμε εμείς για την Τούνη που την προβάλουμε και την παίζουμε και τρέχουμε πίσω της όλα αυτά τα χρόνια!», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Χθες βρέθηκα σε ένα event, ήμουν μαζί με την Σταματίνα. Ήμασταν εκεί, μπαίνει η Ιωάννα στον χώρο, την βλέπω από μακριά. Εγώ έχω μάθει πως όταν μπαίνεις σε έναν χώρο, χαιρετάς τους πάντες. Δεν μας μίλησε εκείνη την ώρα, δεν μας χαιρέτησε. Πήγαμε να πιούμε νερό με την Σταματίνα και ύστερα από λίγο έφυγα.», πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Μου στέλνει ένας κοινός μας φίλος πως η Ιωάννα είπε ότι δεν την χαιρετήσαμε. Λέω “όπα, δυο λεπτά, μπερδευόμαστε”. Δεν έχω κάτι προσωπικό εγώ με την Ιωάννα, ούτε και η Σταματίνα. Και σε σχέση με αυτά που είπαν για την Ιωάννα οι άλλοι συνάδελφοι στα άλλα κανάλια που είδα στην αναπαραγωγή, πιστέψτε με πολύ light μιλήσαμε και την στηρίξαμε. Γιατί ακούστηκαν και κάποια ακραία πράγματα, με τα οποία διαφωνώ. Παρόλα αυτά, δεν μου άρεσε καθόλου το τσουβάλιασμα και ήμουν και εγώ και η Σταματίνα θιγμένες για όλο αυτό που έχει κάνει η Ιωάννα και τους έχει βάλει όλους σε ένα καλάθι και τους λέει “κίτρινους”. Εμείς δεν σε στηρίξαμε τόσα χρόνια ρε Ιωάννα;», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ