Γιάννης Αϊβάζης: «Είναι άκομψο να ρωτάς κάποιον που μόλις χώρισε μετά από 17 χρόνια αν τον φλερτάρουν»

28/10/2024 | 09:32

Ο Γιάννης Αϊβάζης έδωσε το πρωί της Κυριακής 27/10 μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Weekenders».

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης απάντησε γιατί ενοχλήθηκε με την ρεπόρτερ του Star, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες της εργένικης ζωής μετά το χωρισμό του από την Μαρία Κορινθίου.

Αρχικά, ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε: «Τα ΜΜΕ μου έχουν φερθεί καλά όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είναι δικό μου το θέμα που συνέβη με την ρεπόρτερ. Καταρχήν είναι άκομψο να ρωτάς κάποιον που μόλις χώρισε μετά από 17 χρόνια αν τον φλερτάρουν. Εμείς με την Μαρία πιστεύουμε στην αγάπη, στην οικογένεια. Άλλωστε 17 χρόνια μαζί, αγαπάμε το παιδί μας, το λατρεύουμε και αυτό που είναι πιο σημαντικότερο από όλα – άσχετα από το πώς μπορεί να αισθανόμαστε εμείς – είναι το παιδί».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός τόνισε: «Το να χωρίζεις μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να ξυπνάς μόνος σου, είναι δύσκολο να μην έχεις τον άνθρωπό σου να πεις μια κουβέντα. Είναι δύσκολο να μη βλέπεις το παιδί σου πριν κοιμηθεί το βράδυ. Εντάξει εμείς δεν έχουμε τέτοια θέματα. Υπάρχουν στιγμές στην παράσταση που ερχόμαστε κοντά… Είναι δύσκολο και αμέσως μετά την πρόβα χωρίζουν οι δρόμοι μας. Είναι σκληρό».

Τέλος, ο Γιάννης Αϊβάζης κατέληξε: «Η γυναίκα που αγαπάς παραμένει η μητέρα του παιδιού σου για πάντα. Αν μου συμβεί κάτι η Μαρία θα τρέξει πρώτη».

Βασιλόπιτα ζέβρα
30/12/2025 | 20:58

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα