Γιατί η Ναταλία Δραγούμη δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει αισθητική επέμβαση

18/11/2024 | 12:40

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών την Κυριακή 17 Νοεμβρίου και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υποβληθεί σε κάποια αισθητική επέμβαση.

Συγκεκριμένα, η ίδια αρχικά ανέφερε: «Δεν νιώθω την ανάγκη να κάνω κάτι, άμα τη νιώσω δεν ξέρω τι μπορεί να κάνω. Αλλά βλέπω άσχημα παραδείγματα γύρω μου, που δεν με εκφράζουν. Αν δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με δω διαφορετική – δεν με νοιάζει αν είναι καλύτερη ή χειρότερη – αν είναι διαφορετική, δω μια άλλη, θα με ενοχλήσει πάρα πολύ».

«Οπότε προτιμώ να είμαι αυτή που είμαι, με τον χρόνο πάνω στο πρόσωπό μου. Με τρομάζει πάρα πολύ να χάσω τον εαυτό μου», κατέληξε η Ναταλία Δραγούμη.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης