Τόνια Σωτηροπούλου: «Με τον Κωστή Μαραβέγια είμαστε διακριτικοί, ό,τι κάνουμε το κάνουμε μεταξύ μας»

23/11/2024 | 10:32

«Ο γάμος μας με τον Κωστή Μαραβέγια ήταν ένα πάρτι για να γιορτάσουμε την αγάπη μας και ήμασταν μόνο 28 άνθρωποι» δηλώνει η Τόνια Σωτηροπούλου.

Για τον γάμο με τον Κωστή Μαραβέγια και την προσωπική της διαχείριση στη δημοσιότητα μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου, το πρωινό της Παρασκευής (22.11.2024), όταν και συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα»

«Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που πάει να κάνει την δουλειά του. Επίσης, να πω σε αυτό το σημείο ότι όποιος θέλει να γίνει ηθοποιός ή τραγουδιστής ή παρουσιαστής ή οτιδήποτε, ένας από τους στόχους του είναι η αναγνώριση της δουλειά του η οποία επέρχεται από το να είναι κάπως αναγνωρίσιμος και αγαπητός από τον κόσμο», είπε αρχικά.

«Οπότε, ενώ όλοι παλεύουμε για αυτό το πράγμα σαν καλλιτέχνες και είναι ένα κομμάτι της δουλειάς μας, δεν μπορούμε να λέμε ότι “πραγματικά, είναι πολύ είναι ενοχλητική η δημοσιότητα” ενώ ο καθένας κάνει τη δουλειά του» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Εμείς με τον Κωστή είμαστε διακριτικοί άνθρωποι, ό,τι κάνουμε το κάνουμε μεταξύ μας. Για εμάς ο γάμος ήταν ένα πάρτι για να γιορτάσουμε την αγάπη μας και ήμασταν μόνο 28 άνθρωποι εκεί» υπογράμμισε, καταλήγοντας η Τόνια Σωτηροπούλου.

Γερμανία: «Σείστηκε» η «Allianz Arena» στο αντίο του Μίλερ

Τα μυστικά για ένα τέλειο Γαλλικό Φιλί

Σεπόλια: «Του έριξαν δύο φορές και φύγανε» λέει ο πατέρας του 17χρονου που τραυματίστηκε στους πυροβολισμούς

Περπάτημα: Πόσα λεπτά την ημέρα μας βοηθούν να χάσουμε τα έξτρα κιλά;

ΛΔ Κονγκό: Τουλάχιστον 104 νεκροί από τις πλημμύρες στις όχθες της λίμνης Τανγκανίκα

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους