Κολωνός: Στη φυλακή οι 5 από τους 11 για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης

28/11/2024 | 19:19

Από 12 έτη κάθειρξη και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ μέχρι και ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών που επιβλήθηκε σε έναν, κυμαίνονται οι ποινές στις οποίες καταδικάστηκαν οι 11 ένοχοι για την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Η εισαγγελέας ζήτησε μόνο για τον κατηγορούμενο που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης, να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση ενώ για τους υπόλοιπους πρότεινε να οδηγηθούν στις φυλακές για την έκτιση των ποινών που τους επιβλήθηκαν για την πολύκροτη υπόθεση στον Κολωνό.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν οι ποινές να έχουν αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση προκειμένου να μην προκαλέσουν ανεπανόρθωτη βλάβη στους καταδικασθέντες.

Σε οκτώ καταδικασθέντες το δικαστήριο αναγνώρισε ελαφρυντικές περιστάσεις, κατά περίπτωση πρότερο σύννομο βίο, ειλικρινή μεταμέλεια και μετεφηβική ηλικία.

Από τους 11 καταδικασθέντες, το δικαστήριο αποφάσισε στους έξι να χορηγήσει αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση με περιοριστικούς όρους ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις οδηγούνται στις φυλακές και ο πέμπτος είναι φυγόδικος.

Τα προνοιακά επιδόματα «έκαψαν» τους έξι ληστές της χρηματαποστολής στο Λαύριο – Όπλα και 211.000 ευρώ βρέθηκαν στα σπίτια τους (ΒΙΝΤΕΟ)

newsit.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης