Πάτρα: Βγαίνουν στους δρόμους σήμερα τα τουριστικά λεωφορεία

 

Δεκάδες λεωφορεία θα βγούν στους δρόμους σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, μετά από απόφαση της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Αχαΐας, ενώ ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Στην Πάτρα, η συγκέντρωση των λεωφορείων θα γίνει στις 10.30 στην Ακτή Δυμαίων , στό ύψος της Παπαφλέσσα και στις 11π.μ  θα ξεκινήσει η αυτοκινητοπομπή με τα λεωφορεία προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Η πορεία θα ακολουθηθεί η διαδρομή μέσω της Κορίνθου σε όλο το κέντρο της πόλης με κατάληξη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου θα δοθεί ψήφισμα.

Μεταξύ άλλων, στο ψήφισμα, αναφέρεται η δεινή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα τουριστικά γραφεία και οι επιχειρήσεις λόγω της πανδημίας, ενώ παραμένουν ακινητοποιημένα και τα λεωφορεία των μελών της Ένωσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μείζον θέμα και για αυτές τις επιχειρήσεις η ρευστότητα και η μεγάλη μείωση του τζίρου.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»