Πάτρα – Τραγωδία για την οικογένεια Δασκαλάκη: “Έσβησε” και το τρίτο παιδί τους, η Τζωρτζίνα…

 

Για τρίτη φορά η τραγωδία χτύπησε την οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς “έσβησε” η η κόρη του Τζωρτζίνα σε ηλικία 9 ετών.

Τα τρία τελευταία χρόνια, η οικογένεια ζούσε το δικό της δράμα, έχοντας χάσει τα δύο παιδιά της, ενώ τώρα “έχασαν” και το τρίτο παιδί. 

Τον Απρίλιο του 2019 έφυγε από τη ζωή η μικρή Μαλένα(φωτο) σε ηλικία 3,5 ετών συγκλονίζοντας την κοινωνία της Πάτρας.

Θρήνος στην Πάτρα για την οικογένεια που έχασε και δεύτερο παιδί σε 2 χρόνια – Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης

Δέκα μέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία και μπήκε εσπευσμένα να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία, ενώ την δεύτερη την έκανε στην Αθήνα όπου και νοσηλευόταν. Οι εξετάσεις της τότε ήταν πολύ καλές και δεν προμήνυαν την τραγωδία. Μία μέρα όμως, η Μαλένα κοιμήθηκε με την μητέρα της, άνοιξε κάποια στιγμή τα μάτια της, είπε κάτι και “έφυγε” από τη ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο χάθηκε και το μόλις 7 μηνών κοριτσάκι τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν οι γονείς του το βρήκαν στην κούνια χωρίς σφυγμό.

Πάτρα: “Έσβησε” ξαφνικά ένα βρέφος 7 μηνών – Τραγωδία στην οικογένεια που “χάνει” δεύτερο παιδί

Ημερίδα από τον Σύλλογο Περιβάλλοντος Χαλανδρίτσας ΦΩΤΟ

Ανδρουλάκης για Σινά: Αίτημα στην Ευρωβουλή για συζήτηση στην Ολομέλεια με στόχο τη διεθνοποίηση του θέματος

Αθλιότητες παραγόντων – Το ΣΕΦ και η κοινωνία

Τζάνειο: ΕΔΕ για το τραγικό λάθος νοσηλευτή που έκανε μετάγγιση αίματος σε λάθος ασθενή – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για «πολιτικό γκανγκστερισμό» και αναξιοπιστία

Δυτ. Ελλάδα: Δύο συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Ο “Sporty” τους…μύρισε

Με ιδιαίτερη επιτυχία το Θεατρικό Αναλόγιο στο Ρωμαϊκό Στάδιο ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη των εμπρηστών – Τι συνέβη