Γιάννης Καρβέλης: To Καραμανδάνειο δεν κλείνει, κάνουμε τα πάντα προκειμένου να το ενισχύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

“Δεν υπάρχει καμία περίπτωση κλεισίματος του παιδιατρικού νοσοκομείου της Πάτρας”, ξεκαθάρισε σήμερα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, με αφορμή τον ξεσηκωμό για το παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας.

Η έλλειψη αναισθησιολόγων αλλά και οι πληροφορίες που θέλουν την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να προσανατολίζεται στην μεταφορά του Χειρουργικού Τομέα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχουν προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις της νοσοκομειακής κοινότητας και φορέων της περιοχής.

Υπενθυμίζεται πως την παραίτησή της κατέθεσε η μοναδική επιμελήτρια παιδο-αναισθησιολογίας με μόνιμη οργανική θέση στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, διαμαρτυρόμενη για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τμήμα. Η ίδια δεν ανακαλεί την παραίτηση της.

“Κάνουμε τα πάντα προκειμένου να ενισχύσουμε το Καραμανδάνειο”, τόνισε ο κ. Καρβέλης και πρόσθεσε ότι θα γίνουν όποιες μετακινήσεις είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του αναισθησιολογικού τμήματος.

 

 

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Αχαΐα: «Έφυγε» αιφνίδια στα 51 του χρόνια ο γιατρός Αιμίλιος Τζούδας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία