Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης – ΦΩΤΟ

Στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Λεχαινών, το οποίο λειτουργεί πλέον άρτια με ενέργειες της 6ης ΥΠΕ μετά από περίπου δέκα χρόνια, όπου παρέμενε ανενεργό, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13 Μαΐου), ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ Γιάννης Καρβέλης, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Οικονομικού της Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Διονύση Κουρή.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ επισκέφθηκε όλους τους χώρους του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, ενημερώθηκε για τη λειτουργία των Τμημάτων, συζήτησε με το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ μαζί του ήταν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας και οι βουλευτές Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου και Ανδρέας Νικολακόπουλος.

280561485_317433283908730_10544365023390676_n_-_antigrafi.jpg

Το κτήριο, στο οποίο στεγάζεται το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, είναι ενεργειακής κλάσης και διαθέτει:
– Ακτινολογικό Εργαστήριο
– Οδοντιατρείο (Με οδοντιατρική έδρα)
– Μικροβιολογικό εργαστήριο
– Χειρουργική αίθουσα για μικροπαρεμβάσεις

280822036_317433333908725_7084806777818948257_n.jpg

«Ζωντανέψαμε» ένα κύτταρο της υγειονομικής μας δύναμης που παρέμενε επί χρόνια ανενεργό. Σε μια περιοχή με αυξημένες ανάγκες λόγω και του μεγάλου αριθμού εργατών γης, των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και των αναγκών που προκύπτουν ιδίως τους θερινούς μήνες», τόνισε μεταξύ άλλων, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης. Παράλληλα ο κ. Καρβέλης, ανακοίνωσε την προκήρυξη μιας επιπλέον θέσης μόνιμου ιατρού για αρτιότερη κάλυψη του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου.

280722456_317433190575406_4888923438618579105_n_-_antigrafi.jpg

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου