Οικολογική Δυτική Ελλάδα: Εναλλαγή στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Κυριάκος Γαλάνης στην θέση του Κώστα Παπακωνσταντίνου

Ανακοίνωση της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας:

Η Οικολογική Δυτική Ελλάδα, προσηλωμένη στις αρχές της πολιτικής οικολογίας και της άμεσης δημοκρατίας, έχει ως προγραμματική βάση την εναλλαγή, η οποία αποτελεί τρόπο διακυβέρνησης – όχι μοίρασμα θέσεων. Έτσι, για ακόμα μια φορά στην δωδεκαετή παρουσία μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, προχωρήσαμε στην εναλλαγή του εκλεγμένου εκπροσώπου μας. 

Την Τετάρτη το πρωί ο Κυριάκος Γαλάνης, ως πρώτος εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος της εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας, πήρε την θέση του μέχρι τώρα Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Παπακωνσταντίνου δίνοντας πολιτικό όρκο ενώπιο του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο Κυριάκος Γαλάνης είναι ενεργός πολίτης, μέλος περιβαλλοντικών οργανώσεων, γνωστός για την ακτιβιστική του δράση στην  προστασία του περιβάλλοντος. 

«Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος θα υπερασπιστεί το περιβάλλον, την δίκαιη και βιώσιμη κοινωνική ευημερία, και θα εκπροσωπήσει άξια την πολιτική οικολογία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» δήλωσε ο απερχόμενος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Παπακωνσταντίνου. 

«Θα προσπαθήσω να διατηρήσω ισχυρή την φωνή της οικολογίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο» δήλωσε ο Κυριάκος Γαλάνης

Ως παράταξη, αναμένουμε ότι οι πολίτες θα εκτιμήσουν την διαχρονική μας συνέπεια και την αφοσίωση στην οικολογία, προσφέροντάς μας ισχυρότερη παρουσία στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της