Αγρίνιο: Στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας ο 20χρονος που τραυματίστηκε σε τροχαίο

Στην Αθήνα και ειδικότερα στο Ασκληπιείο Βούλας διακομίσθηκε ο 20χρονος μοτοσικλετιστής που τραυματίστηκε σε τροχαίο το απόγευμα της Τετάρτης (3/8) στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κεφαλληνίας όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, μηχανή μεγάλου κυβισμού, προσέκρουσε σε Ι.Χ. επιβατικό.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στη Σαντορίνη: Πατέρας μωρού ενός έτους ο 34χρονος που σκοτώθηκε

Ο αναβάτης της μηχανής βρέθηκε στην άσφαλτο τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο νεαρός λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Τμήμα των Επειγόντων του νοσοκομείου Αγρινίου και διασωληνώθηκε.

Ακολούθως αναζητήθηκε διαθέσιμη κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε γειτονικό νοσοκομείο στην Πάτρα για την διακομιδή του. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με το νεαρό να διακομίζεται τελικώς στην Βούλα, όπου και νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα – Άγρια επίθεση από μέλη καρναβαλικού πληρώματος σε δύο νεαρά άτομα, τους έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Επίθεση με μπογιές και στο γραφείο του αχαιού βουλευτή Ανδρέα Κατσανιώτη