ΔΕΕΠ ΑΧΑΙΑΣ: Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Ελισσαίο Ανδρονόπουλο

Η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά τον Ελισσαίο Ανδρονόπουλο.

Συμπληρώνονται σαράντα ημέρες από το θάνατο του πρώην Προέδρου της ΝΕ ΝΔ Αχαΐας Ελισσαίου Ανδρονόπουλου και η οικογένεια του θα τελέσει αύριο Κυριακή Μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Ρίον.

Ο Ελισσαίος Ανδρονόπουλος διακεκριμένος δικηγόρος υπήρξε  μετά την μεταπολίτευση Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. 

Σεμνός, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής του κόμματος. Το αποτύπωμά του είναι ανεξίτηλο. Όπως και η σκέψη του. 

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης τα μέλη και οι τομεάρχες απευθύνουν στα παιδιά του τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Παναθηναϊκός: Η Κορίνθιανς στη λίστα των ενδιαφερομένων για τον Τετέ

Τι μπορεί να δείχνει η ημερομηνία της πρώτης περιόδου για την υγεία μιας γυναίκας

Το αρωματικό βότανο που ενισχύει μνήμη και διάθεση – Προστατεύει και από τη νόσο Αλτσχάιμερ

Τρίτο φιλικό για την ΑΕΚ, απέναντι στην Μπέερσοτ

Το πρώτο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να φτιάχνει πυρηνικούς αντιδραστήρες

Παναχαϊκή: “Λευκός καπνός” μετά τη συνάντηση Δρόσου-Ερασιτεχνικής – Εν αναμονή εξελίξεων και ανακοινώσεων

Πολιτική Προστασία: Σύσκεψη για τις υψηλές θερμοκρασίες – Πιθανόν και 42 βαθμοί