Πάτρα: Ανήλικη που έκλεψε αυτοκίνητο δήλωσε στους αστυνομικούς πως είναι…αγόρι-Συνελήφθη μετά από καταγγελίες για επικίνδυνη οδήγηση

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Μία 15χρονη η οποία δηλώνει αγόρι, συνελήφθη από αστυνομικούς για κλοπή αυτοκινήτου.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν η ανήλικη μπήκε σε σπίτι στην Πάτρα, άρπαξε το κλειδί του αυτοκινήτου από τον ιδιοκτήτη και έκλεψε το όχημα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτες οι οποίοι διαπίστωσαν πως η ανήλικη οδηγούσε επικίνδυνα στο κέντρο της πόλης και άμεσα ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την ακινητοποιήσουν. Άμεσα συνελήφθη μιας και δεν διέθετε αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης. Την οδήγησαν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και προέκυψε πως είχε κλέψει το αυτοκίνητο.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως η κοπέλα δήλωσε ανδρικό όνομα. Μάλιστα η συλληφθείσα φέρεται να έχει απασχολήσει την Αστυνομία και στο παρελθόν για άλλες άλλες παράνομες πράξεις.

 

 

Αντιπροσωπεία του φιλοκουρδικού DEM επισκέφτηκε τον Ερντογάν για τον αφοπλισμό του PKK

ΕΕ: Ο Πασκάλ Ντόναχιου επανεξελέγη πρόεδρος του Eurogroup

Μαρίνα Σπανού: «Μετά την καραντίνα άλλαξε δραματικά η ζωή μου»

«Σε Ουντινέζε ή ΠΑΟΚ ο Μάριν;»

Συνελήφθη η Μουρτζούκου για τη δολοφονία των βρεφών στην Αμαλιάδα! Στην Πάτρα η απολογία της

Στ. Παπασταύρου: Το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα ο πανελλήνιος ρέκορντμαν σε πρόστιμα από την Ευρώπη για θέματα επιδοτήσεων

Η Ρωσία έπληξε δύο κέντρα στρατολόγησης του ουκρανικού στρατού

Πτώση 1% στις τιμές πετρελαίου μετά την επιτάχυνση της αύξησης παραγωγής από τον OPEC+