Πάτρα: Τέλος στο “θρίλερ” με τον άνδρα που απειλούσε με τσεκούρι – Τον ακινητοποίησαν μέσα στο σπίτι του – Πώς έγινε η δύσκολη επιχείρηση από τους έμπειρους αστυνομικούς – ΦΩΤΟ

Νεότερη ενημέρωση:

Τέλος στο θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε με τσεκούρι από το σπίτι του στην πλατεία Πυροσβεστείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της έμπειρης ομάδας ΟΠΚΕ Πατρών και την πολύτιμη συνδρομή των αστυνομικών του τμήματος με όλα τα μέτρα προστασίας, μπήκαν μέσα στο σπίτι του άνδρα ο οποίος σήκωσε το τσεκούρι προς το μέρος των αστυνομικών. 

Η επιχείρηση έλαβε τέλος, με τον άνδρα να συναλαμβάνεται και να οδηγείται στο τμήμα.  

————————–

Νεότερη ενημέρωση:

Παραμένει ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι του άνδρα ο οποίος απειλεί με τσεκούρι. Στο σημείο βρίσκεται και διαπραγματευτής της Αστυνομίας που συνομιλεί μαζί του προκειμένου να τον ηρεμήσει.

——————-

Μεγάλη η κινητοποιηση στην περιοχή του Πυροσβεστείου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άνδρας απειλεί με τσεκούρι.

Όλα άρχισαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, όταν ένας άλλος άνδρας επιχείρησε να σταθμεύσει το όχημά του μπροστά από το σπίτι του. 

Τότε, βγήκε από το σπίτι του με το τσεκούρι και άρχισε να απειλεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να βρίσκεται σε σύγχυση και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να μιλήσουν μαζί του και να τον ηρεμήσουν. 

Φάμελλος: Τεράστιο το σκάνδαλο με τον ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Ελλάδα κινδυνεύει με απώλεια πόρων

Νετανιάχου: «Το Ισραήλ αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός στη Γάζα» – Η Χαμάς «την εξετάζει»…

Σφοδρή αντίδραση Χρυσοστόμου για Μονή Σινά – Τι εντολή έδωσε στις ενορίες

Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι πάντα ανεκτικός στον έλεγχο των πολιτικών μου πεπραγμένων, αλλά καθόλου ανεκτικός στις συκοφαντίες»

Πάτρα: Συνεχίζονται οι συζητήσεις της δημοτικής αρχής με τους δημότες

«Βασίλισσα» από χρυσάφι! Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο

Ένας τραυματίας σε ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Πύργου – Κυπαρισσίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρινάκης για Μονή Σινά: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει στις δεσμεύσεις που έλαβε από τον Αιγύπτιο πρόεδρο