Πάτρα: Στον Ανακριτή σήμερα οι 5 συλληφθέντες – Από την επιχείρηση με τα “μαιμού” ρούχα… στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου θα περάσουν το πρωί της Παρασκευής οι 5 συλληφθέντες για την επιχείρηση με τα “μαϊμού” ρούχα στην Πάτρα.

Από ειδικά μηχανήματα μέχρι ντουλάπες φύλαξης των ρούχαν περιλάμβανε η “βιομηχανία” που είχαν στήσει οι 4 Έλληνες και ο αλλοδαπός, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.

3-2.jpg

Στον χώρο από την Αστυνομία εντοπίστηκε:

•       (30.000) έτοιμα εντυπώματα σημάτων επώνυμων εταιριών
•       (2.387) ενδύματα, τα οποία έφεραν σήματα επώνυμων εταιρειών (απομιμητικά προϊόντα)
•       (1.368) ενδύματα έτοιμα προς εντύπωση σημάτων
•       (1) εκτυπωτή («φούρνος»)
•       (3) ηλεκτρικές πρέσες
•       (1) ηλεκτρική συσκευή επιγραφοποιίας
•       (1) μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
•       (1) ένας εκτυπωτής

4-3_1.jpg

Μάλιστα, το περιουσιακό όφελος που υπολογίζεται ότι θα καρπώνονταν αγγίζει τα 120.000 ευρώ, για τις απομιμήσεις που βρέθηκαν μέσα στον χώρο όπου είχαν στήσει το εργαστήριο τους.

Το ύψος της ζημιάς τους φέρνει αντιμέτωπους με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνει πέντε αδικήματα: πλαστογραφία, αθέμιτο ανταγωνισμό, τελωνειακές παραβάσεις και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

6.jpg

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών μετά από παρακολούθηση ημερών το βράδυ της Τρίτης εγκλώβισαν, με αστραπιαίεες κινήσεις, τρία αυτοκίνητα, στην περιοχή της Παραλίας Πατρών, τα οποία είχαν περισσότερα από 3.500 ρούχα.

Στην έρευνα που έκαναν τα στελέχη της ΕΛΑΣ διαπίστωσαν πως οι 5 άνδρες που συνελήφθησαν είχαν μετατρέψει φθηνά ρούχα σε …επώνυμα, τοποθετώντας παραποιημένες στάμπες από επώνυμες μάρκες. 

Μάλιστα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το ποσό των 2.000 ευρώ που βρέθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα