Πάτρα: Ελεύθεροι με όρους οι 5 συλληφθέντες για το κύκλωμα με τα “μαϊμού” ρούχα

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Επιστρέφουν σπίτι τους, από τα κρατητήρια, οι 5 συλληφθέντες που κατηγορούνται για επιχείρηση με “μαϊμού” ρούχα στην Πάτρα.

Και οι 5 συλληφθέντες κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για πλαστογραφία, αθέμιτο ανταγωνισμό, τελωνειακές παραβάσεις και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Πρόκειται για 4 Έλληνες και έναν αλλοδαπό οι οποίοι συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης, μετά από παρακολούθηση ημερών, όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών εγκλώβισαν, με αστραπιαίεες κινήσεις, τρία αυτοκίνητα, στην περιοχή της Παραλίας Πατρών, τα οποία είχαν περισσότερα από 3.500 ρούχα.

Το πρωί της Παρασκευής οι κατηγορούμενοι πέρασαν την πόρτα Ανακριτή και Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο λειτουργών της δικαιοσύνης αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Υπενθυμίζεται ότι το παράνομο περιουσιακό όφελος υπολογίζεται στις 120.000 ευρώ, ενώ μετά από έρευνα της Αστυνομίας ανακαλύφθηκε και ο χώρος όπου έφτιαχναν τα ρούχα “μαϊμού”.

Στον χώρο από την Αστυνομία εντοπίστηκε:

•       (30.000) έτοιμα εντυπώματα σημάτων επώνυμων εταιριών
•       (2.387) ενδύματα, τα οποία έφεραν σήματα επώνυμων εταιρειών (απομιμητικά προϊόντα)
•       (1.368) ενδύματα έτοιμα προς εντύπωση σημάτων
•       (1) εκτυπωτή («φούρνος»)
•       (3) ηλεκτρικές πρέσες
•       (1) ηλεκτρική συσκευή επιγραφοποιίας
•       (1) μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και
•       (1) ένας εκτυπωτής

Δείτε φωτογραφίες:

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» – Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)