Τα αποτελέσματα εκλογών στους δασκάλους της Δυτ. Ελλάδας

 

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Δασκάλων- Νηπιαγωγών Πάτρας Νίκος Θεοδωρόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στα αποτελέσματα εκλογών των μελών και σημειώνει: 

Η διαδικασία ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων ολοκληρώθηκε με  μεγάλη καθυστέρηση με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται μετά  τις 12 το βράδυ του Σαββάτου. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι  δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι από αυτή τη διαδικασία  καθώς αποκαταστάθηκε ο θεσμός του Αιρετού γεγονός πάρα πολύ  σημαντικό όσον αφορά την εκπροσώπηση των εργαζομένων στα  υπηρεσιακά συμβούλια καθώς όλο αυτό το διάστημα  δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα και πολλά παράπονα σχετικά  με τις υπηρεσιακές μεταβολές(μετακινήσεις, αποσπάσεις,  εκπροσώπηση στα πειθαρχικά κλπ) και υπήρχε αναγκαιότητα  επιστροφής των αιρετών. Ταυτόχρονα το μεγάλο ποσοστό αποχής  από την ηλεκτρονική διαδικασία στέλνει ηχηρό μήνυμα στην  πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για το τι επιθυμούν οι  εκπαιδευτικοί όσον αφορά τις διαδικασίες. Έτσι λοιπόν κατά τη  γνώμη μου νικητής από την διαδικασία δεν είναι καμία παράταξη  αλλά όλος ο κλάδος. Κερδισμένοι από όλο αυτό είναι οι συνάδελφοι  και πρέπει η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ΜΑΖΙ  ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ χωρίς πολιτικούς διαχωρισμούς και διακρίσεις να  διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς τα παιδιά μας και για το  Δημόσιο Σχολείο ,αρχής γενομένης από την Απεργία της  Τετάρτης που πρέπει να συμμετέχουμε όλοι διεκδικώντας  αυξήσεις στους μισθούς μας. 

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα του ΑΠΥΣΠΕ η παράταξή μας  βγήκε πρώτη σε όλη τη Δυτική Ελλάδα. Από τη ΔΑΚΕ εκλέγονται:  τακτικό μέλος Θεοδωρόπουλος Νικόλαος (696) και  αναπληρωματικός Αγραπίδης Αντώνης (614).  

Τα αποτελέσματα εκλογών στους δασκάλους της Δυτ. Ελλάδας

Συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους από όλους τους  συνδυασμούς για τον αγώνα τους στην αποκατάσταση του θεσμού  .Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που εξέλεξαν τη ΔΑΚΕ πρώτη  Δύναμη με διαφορά και δεσμεύομαι προσωπικά από τη θέση του  Αιρετού ΑΠΥΣΠΕ ότι δε θα είμαι μόνο ο Αχαιός Αιρετός αλλά ο  Αιρετός και της Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας με γνώμονα τις  διαχωριστικές γραμμές μου για διαφάνεια ,ίση αντιμετώπιση για  όλους μακριά από πολιτικά στεγανά.  

Συνάδελφοι της Δυτικής Ελλάδας που πιστέψατε και κάνατε  πράξη την ανανέωση προσώπων να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει  και ανανέωση στις στάσεις και στις συμπεριφορές για ένα  καλύτερο συνδικαλιστικό κίνημα.  

 

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ