Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας για την βία (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών, το απόγευμα της Παρασκευής, η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, με θέμα: «Όψεις κοινωνικής παθογένειας. Οι περιπτώσεις της ενδοοικογενειακής βίας, της βίας κατά των γυναικών και της παιδικής κακοποίησης» υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Στην κατάμεστη αίθουσα που φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, ομιλητές ήταν ο Καθηγητής Εγκληματολογίας και τ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο Εγκληματολόγος και Βουλευτής Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, η Αστυνόμος Β ́ Υγειονομικού και Ψυχολόγος της ΓΕΠΑΔΔΕ Θεοδώρα Χασάπη και η Αστυνόμος Β ́ και Προϊσταμένη του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Πατρών Ιωάννα Βλάχου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας.

Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας για την βία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας για την βία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας για την βία (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε