Συνδικαλιστικές διαφωνίες… στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”

Ανακοίνωση – δήλωση του Κώστα Πετρόπουλου, στο Δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” (ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ):

Το υπ αριθ 10/24.1.23 δελτίο τύπου του Σωματείου μας, που εστάλη σήμερα στα ΜΜΕ, δεν είναι άποψη του Δ.Σ του Σωματείου,  όπως παρουσιάζεται, αλλά προσωπική άποψη του προέδρου, που ο ίδιος παραβαίνει στα που καταγγέλλει με αυτό το προσωπικό του δελτίο τύπου.

Ο πρόεδρος αντί να διερευνήσει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τα οποία σαφώς και γνώριζε και ακούστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίασή μας, αντί να αφουγκραστεί τον παλμό και τα προβλήματα  των Συναδέλφων μελών μας, προβαίνει σε αυτό το δελτίο τύπου, διαστρευλόνωντας και παρερμηνεύοντας τα γεγονότα  και το χειρότερο υποκαθιστώντας τους διοικούντες. 

Όπως αντιλαμβάνεται έναν τέτοιο πρόεδρο δεν είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε.

Για την Συνδικαλιστική Αλλαγή
Πετρόπουλος Κώστας

Σωματείο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Είναι δυστύχημα κάποιοι να λειτουργούν εξωθεσμικά και στο βωμό της δημοσιότητας

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο αντίο στoν Θρασύβουλο Μαυρομμάτη – ΦΩΤΟ

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ασύλληπτες εικόνες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου – Πυρετώδεις εργασίες των συνεργείων (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας