Θρήνος στην Πάτρα: Έχασε την ζωή του 25χρονος σε τροχαίο στην μίνι περιμετρική – Δεύτερος νεκρός σε λίγα 24ωρα, μετά τον 27χρονο Γιώργο Μασούρα

 

Δύο νέους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο, σε μερικά 24ωρα διαφορά, θρηνεί η Πάτρα.

Μετά τον 27χρονο Γιώργο Μασούρα που σκοτώθηκε με την μηχανή του στην οδό Κορίνθου, τραγικό θάνατο βρήκε 25χρονος όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, στην μίνι περιμετρική, στην Πάτρα.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης όταν το ιχ που οδηγούσε ο 25χρονος και κινείτο στην μίνι περιμετρική, στο ρεύμα προς Ταμπάχανα, έχασε τον έλεγχο στον ύψος του αρχαίου υδραγωγείου και χτύπησε στο διαχωριστικό διάζωμα.

Αποτέλεσμα ήταν λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης να χάσει την ζωή του ο νεαρός οδηγός. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά. 

Ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής που έφθασε στο σημείο με τρία οχήματα και 8 άνδρες.

 

 

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας – Είχε εμπλακεί στις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου