Πάτρα: Η δημοτική αρχή στις επετειακές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου

Ο Δήμαρχος Πατρέων, ΚώσταςΠελετίδης, τιμώντας την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης της 25 Μαρτίου 1821, παρέστη στην Δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας και στη συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος.

Σε δήλωσή του προς τα ΜΜΕ ο Κώστας Πελετίδης τόνισε:«Τιμούμε όλους εκείνους που έκαναν την Επανάσταση του 1821 και αγωνίστηκαν για την ελευθερία. Σήμερα πρέπει να πάρουμε αυτό το μήνυμα. Δεν μπορούμε να ζούμε σαν σκλάβοι, δεν μπορούμε να ζούμε σαν δούλοι, δεν μπορούμε να τους έχουμε στο σβέρκο μας. Πρέπει να κάνουμε τη δική μας επανάσταση, ώστε ο λαός που αγωνίζεται και δημιουργεί τα πάντα να είναι κυρίαρχος, να έχει αυτά που παράγει και να μην του απομυζούν τους κόπους του. Δρόμος ωραίος η διεκδίκηση των δίκιων μας».

 

Μαρία Μενούνος: Η κόρη μου μιλάει καλύτερα ελληνικά από εμένα

«Συμφωνία Ζαλγκίρις – Γκος» γράφουν οι Ισπανοί, «δεν πάει πουθενά» απαντά με γέλια ο Φουρνιέ!

Μια υπότροπη αγριόπαπια «συνελήφθη» να πετάει με υπερβολική ταχύτητα

Τραμπ: Το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικό όπλο – Αν δεν υπάρξει συμφωνία θα ασκήσουμε μέγιστη πίεση

BabyBot: Ρομποτικό βρέφος προσομοιώνει τη διαδικασία σίτισης τους πρώτους 6 μήνες

Ισραήλ: Ο στρατός αναχαίτισε πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Υεμένη

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την άρση των κυρώσεων σε βάρος της Συρίας

Γάλλος ΥΠΕΞ: «Κανείς δεν θα υπαγορεύσει τη θέση του στη Γαλλία», όσον αφορά την αναγνώριση ενός παλαιστινιακού κράτους