Αχαΐα: Τον μαχαίρωσαν μέσα σε χωράφι-Βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι-Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS 

 

Μαχαιρωμένος βρέθηκε μέσα το μεσημέρι της Τρίτης σε χωράφι στην Κάτω Αχαΐα ένας άνδρας.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να διακριβωθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ νεότερες πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως πρόκειται για μεσήλικα, ενώ  προηγήθηκε συμπλοκή με άλλο άτομο.

 

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ

«Εντοπίστηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι σε αγροτεμάχιο στην Κάτω Αχαϊα από πολίτη ένας άνδρας ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες από τους αστυνομικούς του τμήματος ασφάλειας Δυτικής Αχαϊας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράτη/δραστών. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.» 

339441213_882043546225783_6874780952065785210_n.jpg

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα