Χαμός στην Πατρών-Πύργου – “Ξέμεινε” φορτηγό στις κορύνες και τα οχήματα περνούν στο αντίθετο ρεύμα!

 

Χαμός αυτή την ώρα στην Πατρών- Πύργου, από ακινητοποιημένο φορτηγό!

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγη ώρα φορτηγό , λόγω βλάβης “ξέμεινε” στο δρόμο , στο ύψος των Σαγεΐκων , στο ρεύμα προς Πύργο, σε σημείο, όμως που υπάρχουν κορύνες.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων, καθώς τα οχήματα που ακολουθούσαν δεν είχαν εναλλακτική διαδρομή και μπλοκαρίστηκαν.

Ωστόσο κάποιοι οδηγοί μετά από ώρα που ήταν ακινητοποιημένοι αποφάσισαν να “σπάσουν” το …φράγμα των κορυνών και περνώντας στο απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας να κάνουν ποαράκμψη για να αποφύγουν το ακινητοποιημένο φορτηγό και να συνχίσουν την πορεία τους.

Τελικά όλοι οι οδηγοί ακολούθησαν την “παράνομη διαδρομή”, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία με άμεσο κίνδυνο ατυχήματος.

Αμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία που έπσευσε με περιπολικά να ρυθμίσει την κυκλοφορία.

Ιδού η απορία: Πάμε για περπάτημα πριν ή μετά το φαγητό;

Πάτρα: Η Τροχαία “έκοψε” τα μεσάνυχτα κόντρες οδηγών στην Περιμετρική-Στη συνέχεια ο “ραλίστας” έπεσε σε σταθμευμένο όχημα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους – Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025

Το Κατάρ προτίθεται να προσφέρει ένα προεδρικό αεροσκάφος αξίας 400 εκατ. δολαρίων στον Ντόναλντ Τραμπ

Κώστας Σβόλης: Δημοτική Αρχή, ανικανότητα ή ποιοτική ανεπάρκεια;

Νετζήπογλου: «Όλοι θεωρούσαν ότι δεν είμαστε για εδώ, εμείς το πιστεύαμε – Ζωντανός θρύλος ο Σάκοτα»