Ζάκυνθος: Αφησαν μέσα στο αυτοκίνητο ενός έτους παιδί και πήγαν για ψώνια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Τσιλιβί Ζακύνθου…

Μετά την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο στην Άρτα, όπου ένα βρέφος 5,5 μηνών έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για αρκετές ώρες, μία νέα υπόθεση έρχεται να μας ταρακουνήσει και πάλι.

Σύμφωνα με το imerazante, ένα ζευγάρι Δανών άφησε μέσα στο αυτοκίνητο ενός έτους παιδί για να πάει να ψωνίσει.

Οι περαστικοί είδαν το παιδί μόνο του μέσα στο ΙΧ και ενημέρωσαν την αστυνομία.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας Δίας που απεγκλώβισαν το μωρό, το οποίο είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών το παιδί βρισκόταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο για πάνω από 30 λεπτά.

Η μητέρα 34 ετών και ο σύντροφός της 31 ετών συνελήφθησαν με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»