Πάτρα: Αστατος σήμερα ο καιρός

 

Αστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη μέχρι το μεσημέρι θα επικρατήσει ηλιοφάνεια , αλλά από τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται το σκηνικό του καιρού να αλλάξει και να βρέξει μέχρι το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 27 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το πρωί θα πυκνώσουν σταδιακά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στο Βόρειο Αιγαίο και στην Κρήτη. Το μεσημέρι και απόγευμα τα φαινόμενα στα ορεινά των βορείων ηπειρωτικών θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 27, στη Θεσσαλία από 16 έως 28, στην Ήπειρο από 13 έως 28, στη Στερεά από 14 έως 28, στην Πελοπόννησο από 13 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 25, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 27, στις Κυκλάδες από 14 έως 25, στα Δωδεκάνησα από 15 έως 26 και στην Κρήτη από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

ΕΕ: Η Ευρώπη, η φον ντερ Λάιεν και ο Κακός ο Λύκος – Άλλαξε το καθεστώς προστασίας του

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Αχαΐα: Εκδρομικό λεωφορείο έκανε στάση και …ξέχασαν δύο μαθήτριες

Το πάθος του νέου Πάπα για τον αθλητισμό – Όταν η κάμερα τον …συνέλαβε στην εξέδρα

Πάστα φλώρα νηστίσιμη

Χωρίς δρομολόγια σήμερα ο Οδοντωτός – Πραγματοποιείται το πέρασμα του Βουραϊκού

Η πρώτη αντίδραση Τραμπ μετά την πρόταση Πούτιν για την Ουκρανία: «Ίσως είναι μια σπουδαία μέρα»

Πάτρα: Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Δήμος: Οι τυχεροί πατρινοί που τους επιστρέφει χρήματα από χρέη και δεσμεύσεις λογαριασμών