Έγκλημα στην Πάτρα: Δολοφόνησαν την 55χρονη στην οδό Μπουκαούρη – Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Έγκλημα “έδειξε” η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην σορό της 55χρονης, που βρέθηκε χθες το απόγευμα , στην οδό Μπουκαούρη,νεκρή μέσα στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η γυναίκα είχε δεχθεί από βαρύ όργανο θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι. Μάλιστα από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, δηλαδή 24 ώρες πρίν την ανεύρεση του πτώματος.

Μετά την αποκάλυψη αυτή οι έρευνες της Αστυνομίας γίνονται προς πάσα κατεύθυνση, αν και από τις πρώτες ώρες οι αστυνομικοί ερευνούσαν κάθε πιθανότητα, καθώς φαινόταν πως ο θάνατος της 55χρονης δεν οφειλόταν σε παθολογικά αίτια, δεδομένου ότι έφερε χτύπημα στο κεφάλι.

Όπως είχε γράψει άλλωστε από την πρώτη στιγμή σε σχετικό ρεπορτάζ το tempo24.

 

 

Πάτρα: “Ξεσήκωσε” την γειτονιά, του πέρασαν χειρπέδες

Βενεζουέλα: Εκλογές με αποχή της αντιπολίτευσης

«Στο τέλος της τετραετίας θα μιλάμε για ένα νέο ΕΣΥ» – Ο πολίτης και η κοινωνία στο επίκεντρο του κυβερνητικού έργου

Σαν σήμερα 25 Μαΐου

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής

Η ζωή μετά τα 50: Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις γυμναστική

Summer reset: Τρόποι να νιώσεις πιο ανάλαφρη χωρίς στερήσεις

Πάτρα: Βάζει “λουκέτο” το Zara Home μετά την φωτιά ΒΙΝΤΕΟ