Δίκη Αχαϊκής Τράπεζας: Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει και διακόπηκε!

 

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει σήμερα και διακόπηκε η δίκη της Αχαϊκής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών η δίκη διακόπηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου, καθώς απουσίαζαν δικηγόροι ενός εκ των κατηγορουμένων, κορυφαίου στελέχους της Τράπεζας.

Να σημειωθεί πως είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας. με κατηγορούμενους 87 άτομα.

Η επρόκειτο να ξεκινήσει μετά δύο αναβολές, είχε προσδιοριστεί για τις 17 Μαΐου, αλλά και τότε είχε αναβληθεί λόγω των εθνικών εκλογών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Μεριδιούχων της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας είχε επισκεφθεί πρόσφατα τον εισαγγελέα Εφετών και με επιστολή του ζητούσε την άμεση πρόοδο της δίκης.

Υπενθυμίζεται πως το αδίκημα για το οποίο διώκονται οι κατηγορούμενοι κατά περίσταση είναι της απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και της συνέργειας σε αυτήν σε βάρος της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, με τη ζημία να υπολογίζεται βάσει του κατηγορητηρίου άνω των 200 εκατ. ευρώ.

SPORTS
10/05/2025 | 23:24
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

SPORTS

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»

Όσα πρέπει να ξέρετε για τη στείρωση της γάτας σας – Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία

Κώστας Γενιδούνιας: Ο «βάσιμος λόγος» απόλυσής μου από την Hellenic Train είναι ότι είπα την αλήθεια

Με ελικόπτερο η διάσωση επιβάτη κρουαζερόπλοιου έξω από τη Ρόδο

Εμμανουήλ Καραλής και Αναστασία Μαγαλιού έτοιμοι για το πιο μεγάλο βήμα στη σχέση τους