Κυλλήνη: Οι “φίλοι” από το facebook ήταν οι βιαστές της – Τι καταγγέλλει 28χρονη

 

 

«Με άρπαξαν, με πήγαν σε ένα χωράφι και με βίασαν διαδοχικά. Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος με βίαζε». Αυτή είναι η σοκαριστική περιγραφή της 28χρονης κοπέλας που βίωσε, όπως αναφέρει στο newsit.gr, έναν πρωτόγνωρο εφιάλτη στα χέρια δύο αντρών στην Κυλλήνη, την Κυριακή (25.09.2023).

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 28χρονης, οι δύο άντρες που συνελήφθησαν, κατάφεραν να την πείσουν να πάει το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κυλλήνη, από τους Αγίους Θεοδώρους που μένει η ίδια μόνιμα.

Η άτυχη κοπέλα περιγράφει στο newsit.gr λεπτό προς λεπτό τα όσα φρικτά έζησε με το ταξίδι της να αποδεικνύεται το πιο επικίνδυνο και μοιραίο της ζωής της. «Αυτοί οι δύο με κορόιδεψαν. Μιλούσα μαζί τους έναν ολόκληρο χρόνο από το Facebook και μου είχαν τάξει ότι θα περνούσαμε καλά. Το Σάββατο, με πήγαν οι γονείς μου στον προαστιακό της Κορίνθου και έπειτα πήγα στο Κιάτο. Από εκεί πήρα το λεωφορείο για Πάτρα και εκεί ήρθε να με παραλάβει με το αυτοκίνητό του ο ένας από αυτούς και πήγαμε Κυλλήνη.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός των δύο «φίλων» της από τα social media. «Στην αρχή όλα ήταν τέλεια αλλά έως και την Κυριακή ο άλλος ήταν εξαφανισμένος. Όμως την Κυριακή το μεσημέρι, την ώρα που έτρωγα ήσυχα με τον έναν, τον πήρε τηλέφωνο ο άλλος και άκουσα να του λέει «είναι η γκόμενα εδώ» και τον προέτρεπε να συνευρεθούν ερωτικά με την 28χρονη.

Τότε όπως αναφέρει η άτυχη 28χρονη στο newsit.gr άλλαξαν όλα. «Πήρα την τσάντα μου και πήγα να φύγω. Με το που πάω να φύγω, έρχεται και ο δεύτερος στο σπίτι. Τα δύο καθίκια με άρπαξαν και με πήγαν σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι που βρισκόμασταν. Με βίασαν και οι δύο διαδοχικά. Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος με βίαζε». Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα «μετά με έβαλαν μέσα στο αμάξι και με πήγαν στο σπίτι του δεύτερου και με ξαναβίασαν. Και τα δύο μέρη ήταν πολύ ερημικά».

Η ίδια σε άθλια κατάσταση, ειδοποίησε από το λιμάνι της Κυλλήνης τη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της την Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι βιαστές να εντοπιστούν και να συλληφθούν.
Η κραυγή για δικαιοσύνη της 28χρονης μέσα από το Newsit.gr, είναι κάτι περισσότερο από δυνατή. «Δεν θέλω να τους ξαναδώ ποτέ στην ζωή μου. Δεν περίμενα να μου κάνουν τέτοιο πράγμα. Θέλω να τιμωρηθούν. Θα κλείσω φυλακή τα καθάρματα, για να μην πάθουν κι άλλες κοπέλες το ίδιο πράγμα που έπαθα κι εγώ». Σε βάρος των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία ενώ για την νεαρή γυναίκα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)