Την Παρασκευή η κεντρική προεκλογική ομιλία του Βασίλη Αϊβαλή – «Τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της πόλης»

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία θα πραγματοποιήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής την ερχόμενη Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, στις 20.30 στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Παντανάσσης, όπου βρίσκεται και το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι».

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το Δήμο Πατρέων ο κ. Αϊβαλής θα αναφερθεί στο διακύβευμα των εκλογών για την Πάτρα και στο μεγάλο άλμα που πρέπει να κάνει η πόλη προς τα εμπρός.

Θα αναφερθεί στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη σήμερα και στο σχέδιό του για την Πάτρα το οποίο συνδιαμορφώθηκε μετά από δημόσια διαβούλευση με τους Πατρινούς.

«Απευθύνουμε πρόσκληση στους πολίτες της Πάτρας να έρθουν κοντά μας και να στείλουμε μαζί το μήνυμα της αλλαγής που έχει ανάγκη η πόλη» αναφέρει ο Βασίλης Αϊβαλής. «Τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της πόλης. Να φύγουμε μπροστά. Με δουλειά, με πίστη, με κόπο, με στοχοπροσήλωση. Με τους νέους ανθρώπους πρωταγωνιστές. Πάμε να ταρακουνήσουμε την πόλη. Να φέρουμε στην επιφάνεια τους παροπλισμένους. Αυτούς που τόσα χρόνια δε μετέχουν στην πορεία εξέλιξης της Πάτρας, γιατί έχουν εξαιρεθεί, έχουν αποκλειστεί από το Δήμο τους».

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης