Δυτ. Ελλάδα: Διαζύγιο για ιερέα λόγω… ταρώ – Η εμμονή της πρεσβυτέρας με την μελλοντολογία

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πύργου, η απόφαση 57χρονου Ιερέα να τερματίσει τον γάμο του με 50χρονη Πρεσβυτέρα εξαιτίας του εθισμού της με τα ταρώ και την Μελλοντολογία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 16χρονος γιος του ζευγαριού στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το πρόβλημα ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια όταν άρχισε η μητέρα του και Πρεσβυτέρα να συναναστρέφεται μια συγκεκριμένη γυναίκα του χωριού που έριχνε χαρτιά Προβλέψεις, έλεγε πως ήταν Μελλοντολόγος και ησχολείτο με την Κηρομαντεία. Ο Παπάς εξοργισμένος αντέδρασε και προσπάθησε να αποτρέψει την Πρεσβυτέρα από αυτή την ενασχόληση χωρίς αποτέλεσμα με συνέπεια προχτές να φύγει από το σπίτι τους και να διαμηνύει παντού πως δεν θέλει να παραμείνει σε αυτό το γάμο, παρόλο που κάτι τέτοιο για Ιερέα είναι πρωτοφανές.

Τι αναφέρει ο Ιερέας 

Η καταφυγή μας σε «μελλοντολόγους» αποτελεί δείγμα απιστίας στο Θεό.

Ο πιστός εμπιστεύεται όλη τη ζωή του στα χέρια του Θεού και καταφεύγει πάντοτε σ’ Αυτόν ζητώντας τη θεία πρόνοια. Αυτή η πίστη του δίνει κουράγιο στις δυσκολίες και τις περισσότερες φορές ελκύει τη βοήθεια του Θεού.

Ο απόστολος Παύλος (Γαλ. 5, 20) απαγορεύει τη μαγεία την οποία ονομάζει φαρμακεία.

Μόνο άνθρωπος άγιος, φωτισμένος από το Θεό, μπορεί αν φωτίζεται και αν αποκαλύπτει το μέλλον. Οι άγιοι του Θεού δεν παίρνουν χρήματα, όταν προφητεύουν. Αυτοί με τις προοράσεις τους βοηθούν τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο της σωτηρίας.

Οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ, οι καφεμάντεις, οι χαρτομάντεις και οι χρήστες ταρό, εργάζονται με την έμπνευση πονηρών πνευμάτων. Ο Θεός δεν είναι τόσο μικρός, που στον καφέ ή στα χαρτιά να φανερώνει το θέλημά Του. Ούτε εξαναγκάζεται να φανερώσει το θέλημά Του, όποτε το θέλει ο καθένας.

 

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου