Αχαΐα: Θανάσιμη παράσυρση πεζής στην εθνική οδό ΦΩΤΟ-ΝΕΟΤΕΡΑ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα έβγαινε από σπίτι ηλικιωμένου άνδρα τον οποίο πρόσεχε, στην παλαιά εθνική οδό, όταν αυτοκίνητο που κινείτο στο σημείο έχασε τον έλεγχο από άγνωστη αιτία και την παρέσυρε, τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Πρόκειται για την 50χρονη Ελένη Δημητροπούλου.

Το όχημα “καρφώθηκε” σε διπλανή μάντρα μετά την παράσυρση της γυναίκας , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Θανατηφόρα παράσυρση είχαμε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 γυναίκα που κινείτο πεζή στην εθνική οδό στο ύψος των Μποντεϊκων προς Λάππα, παρασύρθηκε από όχημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Άμεσα στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο ήδη η γυναίκα είχε χάσει την ζωή της.

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Σάββατο 7 Ιουνίου

Τζάνειο: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 62χρονη από τη λάθος μετάγγιση αίματος – Η αστυνομία αναζητεί τον νοσηλευτή

Οι εφημερεύοντες γιατροί στην Πάτρα σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα

Klavdia: Μετά την Eurovision ετοιμάζει την πρώτη της συναυλία – Πού και πότε θα γίνει

Σεισμός 5,5 Ρίχτερ στην Παπούα Νέα Γουινέα

Σαν σήμερα 7 Ιουνίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Χάρκοβο: «Η πιο ισχυρή επίθεση από την έναρξη του πολέμου»

Χιλή: Χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έπειτα από σεισμό 6,4 βαθμών στην Ατακάμα