Αμυγδαλέλαιο για τους μαύρους κύκλους

30/04/2016 | 15:26

​Οι μαύροι κύκλοι κάνουν το βλέμμα σε ένα πρόσωπο κουρασμένο και όχι ελκυστικό. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να μειωθεί με την απλές και εύκολες θεραπείες. Η καλύτερη λύση είναι το αμυγδαλέλαιο, δεδομένου ότι έχει περιεκτικότητα σε ενυδατικές ουσίες που μπορεί να θρέψει τα μάτια.

Αιτίες των μαύρων κύκλων:

1. Οι μαύροι κύκλοι προκαλούνται από την έλλειψη ύπνου,το ψυχολογικό στρες και την κακή διατροφή.

2. Η γήρανση, η έκθεση στον ήλιο, η έλλειψη βιταμινών είναι μερικοί από τους άλλους λόγους που προκαλούν μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

3. Η κληρονομικότητα παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην πρόκληση μαύρων κύκλων!

Το αμυγδαλέλαιο λειτουργεί ως μια καλή θεραπεία στο σπίτι για τη μείωση των μαύρων κύκλων. Αντί να χρησιμοποιείτε κρέμες ματιών, είναι καλύτερα να την φτιάξετε μόνη σας.

Το αμυγδαλέλαιο, είναι πλούσιο σε θρεπτικές βιταμίνες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών προβλημάτων του δέρματος.

Θα φωτίσει την επιδερμίδα και μειώσει τη νωθρότητα. Κάντε απλά μασάζ στις περιοχές γύρω από τα μάτια με αμυγδαλέλαιο κάθε μέρα και θα δείτε τους μαύρους κύκλους να μειώνονται.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)