Το Σάββατο «Υγεία για Όλους» – Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στα Καλάβρυτα

01/06/2017 | 18:30

Το Σάββατο, 3 Ιουνίου 2017, και από ώρα 9:00 π.μ., στο Τουριστικό Περίπτερο, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων, γιατροί του προγράμματος «Υγεία για Όλους», στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Καλαβρύτων, θα πραγματοποιήσουν, δωρεάν ιατρικές εξετάσεις, στους πολίτες των Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Καλαβρύτων, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων- Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος, τη Β΄ Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ», τη Γ΄ Χειρουργική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών, την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, την Ενδοκρινολογική Κλινική του Π.Π.Ν. Πατρών, την Ενδοκρινολογική Κλινική του Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου» και την υποστήριξη του Δήμου Καλαβρύτων.

Οι ιατρικές εξετάσεις που θα γίνονται είναι:

Γυναικολογική εξέταση: Λήψη κολπικού επιχρίσματος test pap, κατά «Παπανικολάου» – Διακολπικός Έλεγχος.

Συμμετέχουν: Β. Χατζιδάκι, Μαιευτήρας- Γυναικολόγος, Π.Ν. ΕΚΠΑ «Αρεταίειο», Σπ. Νεοφύτου- Μαία, προϊσταμένη Π.Ν. ΕΚΠΑ «Αρεταίειο»

Καρδιολογικός έλεγχος- screening, με τη χρήση φορητού υπερηχογράφου- καρδιογράφου.

Συμμετέχει: Αμπού Σαμάλα Αλαά, καρδιολόγος Γ.Ν. Καλαβρύτων.

Κλινικός Χειρουργικός έλεγχος.

Συμμετέχει: Γ. Ζωγράφος, Αν. καθηγητής Χειρουργικής, Γ΄ Χειρουργική κλινική Γ.Κ. Νοσοκομείο Αθηνών.

Ενδοκρινολογικός έλεγχος: Συμμετέχει ο. Κώστας Μάρκου, καθηγητής Ενδοκρινολογίας ΕΚΠΑ Π.Π.Ν. Πατρών – Πρόεδρος ΚΕΣΥ και η Έφη Κούκκου, Ενδοκρινολόγος Συν/στρια Δ/ντρια Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου».

Καλούμε, όσους, κατοίκους των Καλαβρύτων και των χωριών τους- και ιδίως τις γυναίκες- αλλά και τους άνδρες, ενδιαφέρονται να εξετασθούν, δωρεάν, να προσέλθουν το Σάββατο, 3 Ιουνίου, στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων.

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρός έξω από το σπίτι του – Τι “βλέπει” η ΕΛ.ΑΣ

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Πάτρα: “Φως” στα αίτια θανάτου του 21χρονου στην Εγλυκάδα, που κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Σήμερα η νεκροψία

Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πάτρα