Πώς θα ξαναβρείτε την ερωτική επιθυμία μετά τη γέννα;

30/12/2018 | 18:34

Η σεξουαλική οικειότητα πρέπει να είναι προτεραιότητα. Εσείς και ο σύντροφός σας πρέπει να οργανώνετε τις στιγμές που θα κάνετε σεξ ή που θα έρχεστε κοντά σωματικά. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν πράγματα να σας αποσπούν την προσοχή. Κλείστε τηλεόραση και κινητά.

Το πρόβλημα ξεκινά συνήθως από το πώς βλέπουν οι γυναίκες τον εαυτό τους μετά από την εγκυμοσύνη. Ακόμα κι αν δείχνει σέξι, δεν σημαίνει ότι νιώθει κι έτσι. Αν είστε στην ίδια κατάσταση, μπορείτε να κάνετε πράγματα για να αλλάξετε την ψυχολογία σας. Κάντε βόλτες, πηγαίνετε για ψώνια, σε σπα, κομμωτήριο ή ο,τιδήποτε σας αναπτερώνει το ηθικό.

Αλλά και οι μπαμπάδες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους σε αυτό. Αν η μαμά αναλαμβάνει τα πάντα στη φροντίδα του μωρού αλλά και του σπιτιού, είναι λογικό να νιώθει κουρέλι και να μην έχει καμία διάθεση. Ας σταματήσουμε να σκεφτόμαστε παραδοσιακά και ας κάνουμε δουλειές του σπιτιού ανεξαρτήτως φύλου. Έτσι μένει περισσότερος χρόνος για το ζευγάρι και τις προσωπικές στιγμές του.

Είναι λάθος να σκεφτόμαστε το σεξ σαν κάτι καταναγκαστικό που χρειάζεται προσπάθεια. Οι περισσότερες νέες μαμάδες δηλώνουν ότι προτιμούν τον ύπνο αν έχουν λίγο χρόνο, αλλά το σεξ προσφέρει ανανέωση και χαλάρωση. Όταν θηλάζουν, συνδέονται 100% με το μωρό και είναι σαν να έχουν μία νέα ερωτική σχέση. Τότε είναι που παραπονιούνται οι άντρες. Αν αφήσετε τη σωματική σχέση να χαθεί εντελώς, τότε θα δημιουργηθούν συνολικά προβλήματα μέσα στην οικογένεια. Αφιερώστε χρόνο χωρίς απαραίτητα να κάνετε σεξ. Μπορείτε να ξαπλώσετε αγκαλιά ή να κρατήσετε χέρια. Με αυτόν τον τρόπο θα φτάσετε και στη συνουσία.

Πηγή: vita.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Έπαθε εγκεφαλικό στο θέατρο – «Μούδιασαν η γλώσσα, το μάγουλο και το χέρι»

Φαράγγι Νέδας: Αμέτρητα ατυχήματα στο «μονοπάτι του θανάτου» όπου σκοτώθηκε ο 4χρονος

Πάτρα: Ζητείται πωλητής ή ηλεκτρολόγος

Εκλογές στην Αλβανία: Την Τρίτη τα αποτελέσματα – Προβάδισμα Ράμα στα exit poll

Με μόνο ένα κλικ μπορείτε να μάθετε σε ποιον ανήκει η πινακίδα του αυτοκινήτου

Τραμπ: Θα παραλάβει «ιπτάμενο παλάτι» αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων από το Κατάρ

Καλύτερα οι δυο μας: Το quiet proposing είναι η νέα τάση στους γάμους

Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Δευτέρα 12 Μαΐου