Εθελοντική αιμοδοσία από το “ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε”

24/06/2022 | 08:08

 

Στο πλαίσιο του 19oυ Φεστιβάλ του ΑΣΤΟ-επικοινωνούμε (23 – 26 Ιουνίου 2022, Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων – πρώην Πλαζ ΕΟΤ) η ομάδα Αλληλεγγύης του Συλλόγου, οργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγιά η Βοήθεια”, Εθελοντική Αιμοδοσία. 

Παράλληλα θα γίνεται εγγραφή στο πρόγραμμα εθελοντών δοτών μυελού των οστών με λήψη σάλιου και συμπλήρωση φόρμας εθελοντή σε συνεργασία με την Τράπεζα Μυελού των οστών ‘Όραμα Ελπίδας’.

Στο χώρο του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, Σαχτούρη 65 & Αλ.Υψηλάντου, το Σάββατο 25/06, ώρα 10.00-13.00. Πληροφορίες  6988698291.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ