Πάτρα: Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, στην Αγυιά

23/10/2024 | 21:14

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Το Παράρτημα Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο που είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και την μεγάλη σημασία που έχει η πρόληψη, διοργανώνει την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στο Αρχονταρίκι του ΙΝ Αγίου Ιωακείμ Νοτενών στην Έξω Αγυιά μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας από τον π. Ιωάννη Νικόπουλο (περίπου 10.30 π.μ.) θα πραγματοποιήσει επιστημονική εκδήλωση.

Ομιλητής θα είναι ο Δημήτριος Καρδαμάκης, ακτινοθεραπευτής ογκολόγος, ομότιμος καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών και αντιπρόεδρος του Παραρτήματος Πατρών της Ε.Α.Ε. με θέμα “Ας ακούσουμε τα αισιόδοξα μηνύματα για τον καρκίνο του μαστού”.

Θα προσφερθεί καφές από τις “μυροφόρες” του Ιερού Ναού και χειροποίητα γλυκίσματα από την Γ.Γ. του Παραρτήματος Λαμπρινή Λυμπερτάδου.

464013174_10236161391561816_2304057277031289297_n.jpg

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο στην Ακτή Δυμαίων – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό νεαρής δικυκλίστριας ΦΩΤΟ