Να ορθώσουμε ανάστημα

19/05/2017 | 08:28

Όχι! Δεν ήταν μαζικά τα σημερινά και χθεσινά συλλαλητήρια. Ήταν φτωχά, χαρακτηριστικό της τεράστιας απογοήτευσης του κόσμου, από την Κυβέρνηση της «Αριστεράς», από την ανεπάρκεια της Αριστεράς, να ανταποκριθεί στο ρόλο του εμψυχωτή, του καθοδηγητή, του οργανωτή του κινήματος.

Απουσιάζει η αποτελεσματικότητα της πολιτικής για το σήμερα, οι σαφείς στόχοι, ο πολιτικός εξοπλισμός.

Δεν είναι ίσως του παρόντος να αποδώσουμε και να κατατάξουμε ευθύνες, είναι όμως ώρα να διαπιστώσουμε το αυτονόητο:

Μια ομάδα ελαχίστων, που εκπροσωπούν ή υποτάσσονται στα μεγάλα ντόπια και ξένα συμφέροντα, νομοθετούν και πράττουν, σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των λαϊκών στρωμάτων. Μέχρι πότε θα τους επιτρέπουμε να το κάνουν; Πότε θα ορθώσουμε το ανάστημα μας; Η προσπάθεια θα είναι επίπονη και δύσκολη. Αλλά τη χρωστάμε στον χειμαζόμενο λαό, στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, σε όλες τις επόμενες γενιές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η οικογενειακή φωτογραφία με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα παιδιά τους από το δείπνο για τα γενέθλιά της

Λέσβος: Φωτιά σε αποθήκη ελαστικών

Στη Βουλγαρία ψάχνουν τους συνεργούς του Τούρκου μαφιόζου

Το Κάιρο διαψεύδει τον εαυτό του: Στην UNESCO έχει αναγνωρίσει τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα της Μονής Σινά, που τώρα ακυρώνει

«Σε αγαπώ, να προσέχεις»: Σημείωμα στην μητέρα του άφησε 36χρονος αυτόχειρας στην Βαρετάδα

Κωπηλασία: Ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ του Ευρωπαϊκού

Μις Κόσμος 2025: Η Όπαλ Σουτσάτα Τσουάνγκσρι από την Ταϊλάνδη αναδείχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού

Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Ιουνίου