Πάτρα: Βαριά “καμπάνα” στον 41χρονο “νταή” που έκανε άνω κάτω τα Δικαστήρια – Ποια ποινή του επιβλήθηκε

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Βαριά “καμπάνα” επιβλήθηκε από τη Δικαιοσύνη στον 41χρονο άνδρα που το μεσημέρι της Δευτέρας έκανε άνω κάτω το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, όταν στο πλαίσιο εκδίκασης υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας, επιτέθηκε σε σύζυγο, ενώ και όταν επιχείρησαν να τον σταματήσουν οι αστυνομικοί επιτέθηκε και σε εκείνους χτυπώντας έναν από αυτούς.

Στο σημείο σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24 επικράτησε μεγάλη ένταση και τελικά ο 41χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δικαστικό Μέγαρο για να δικαστεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, σωματική βλάβη, απειλή και  εξύβριση.

Ο άνδρας μάλιστα καταδικάστηκε σε 27 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή και θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Στο μεταξύ την ικανοποίησή του για την καταδίκη του 41χρονου εξέφρασε σχολιάζοντας την εξέλιξη στο tempo24 ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας.
 

 

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα των εκλογών, ποιοι εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Γεωργιάδης σε Κωνσταντοπούλου: «Πήγε με robe de chambre στο ΑΤ για να μου κάνει μήνυση και έγινε ρεζίλι»