Μεσολόγγι: Σήμερα εκδήλωση για τη Δωρεά Οργάνων – Συμμετοχή Ιατρών από το Νοσοκομείο Ρίου

13/10/2018 | 11:17

Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων σε συνεργασία με το  Νοσοκομείο Μεσολογγίου, διοργανώνει σήμερα εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και την ευασθητοποιήση της Δωρεάς Οργάνων. 

Συγκεκριμένα στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Τρικούπειο Πολιτιστικο Κέντρο στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, επιστήμονες, ιατροί θα μιλήσουν για τη ανάγκη αλλά και τη ζωτική σημασία της Δωρεάς Οργάνων, Δότη μυελού των οστών και αιμοπεταλίων.

Μέλη του “Χάρισε Ζωή” θα βρίσκονται στο χώρο, για τη λήψη δειγμάτων για δότες μυελού των οστών.

Στην ενημερωτική επιστημονική εκδήλωση, συμμετέχει και ομάδα Ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων και του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια”.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»