Πάτρα: Η 8χρονη Αλεξάνδρα από την Πάτρα που κέρδισε το πρώτο βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου! Κόρη γνωστών δημοσιογράφων

13/04/2019 | 14:10

Πρώτο βραβείο και έπαινος για την 8χρονη Αλεξάνδρα Σύφαντου, κόρη των δημοσιογράφων Νίκου Σύφαντου και Βασιλικής Αθανασοπούλου, στον Πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου,που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο του Ο.Λ. Πειραιά.

Η Αλεξάνδρα κέρδισε το πρώτο βραβείο στην Α’ Κατηγορία, ηλικίας 9 έως 15 ετών, και ηταν η μικροτερη, μόλις 8 ετών. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το tempo24 συγχαίρει την Αλεξάνδρα όπως και τους φίλους , συνεργάτες και συναδέλφους δημοσιογράφους. 

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Ισοπαλία στο πορτογαλικό ντέρμπι με «μαγικό» Βαγγέλη Παυλίδη

Μάκης Βορίδης για το μεταναστευτικό: «Για τους παράνομους μετανάστες πρέπει να υπάρχει κύρωση – Αυτό σημαίνει φυλακή»

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σοσιεδάδ 4-0: Ο εντυπωσιακός Σέρλοθ «καθάρισε» για τους γηπεδούχους

Εκλογές σήμερα στην Αλβανία – Ο Έντι Ράμα διεκδικεί τέταρτη θητεία

Πάτρα: Έρχονται βροχές – Αλλάζει από σήμερα το σκηνικό του καιρού

Ριζότο με κολοκύθα και παρμεζάνα

ΠΑΟΚ: Χειρουργήθηκε στη Γαλλία ο Τσιφτσής

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;