Πάτρα: Θεματικό πάρκο «Κόκκινο στα Ατυχήματα, Πράσινο στη Ζωή»

02/12/2019 | 18:18

Συνέντευξη Τύπου για τη λειτουργία του θεματικού πάρκου «Κόκκινο στα Ατυχήματα, Πράσινο στη Ζωή» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 9 το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα (Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών και Αμερικής).

Η λειτουργία του θεματικού πάρκου, το οποίο αφορά την κυκλοφοριακή αγωγή και απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων της Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτική Ελλάδας, της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στη συνέντευξη θα παραστούν και θα μιλήσουν, ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος, Νικόλαος Σπανουδάκης, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Φίλιας.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος