Το Κουιντέτο του Δημοτικού Ωδείου παίζει για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ρίου

13/05/2020 | 09:14

 

Μετά την συναυλία των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ που έπαιξαν για τους εργαζόμενους και το υγειονομικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, την περασμένη Παρασκευή, σε μία παρόμοια κίνηση προχωρά και το Κουιντέτο του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου: «Σας καλούμε την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 και ώρα 11:00 στον εξωτερικά προαύλιο χώρο του νοσοκομείου μας, όπου το Κουιντέτο του Δημοτικού Ωδείου Πατρών θα ερμηνεύσει ορισμένα κλασσικά κομμάτια.

Με αυτόν τον συμβολικό τρόπο ο Δήμος Πατρέων  θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη και την στήριξή του στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όλο το υγειονομικό προσωπικό που δίνει άνιση μάχη με την πανδημία, εξαιτίας των τεράστιων ελλείψεων στη Δημόσια Υγεία.

Πόσο βαθύς είναι ο κόλπος; Τι πρέπει να ξέρετε

Ναύπακτος – ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Περιφερειακό – BINTEO

Αρνητικοί οι Αμερικάνοι σε εμπλοκή των ΗΠΑ στο Ιράν

Μισθοδικείο: Δεν επαναφέρεται ο 13ος και 14ος μισθός στου δικαστές και εισαγγελείς

Συναγερμός στο «Ελ. Βενιζέλος» από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω καπνού στο πιλοτήριο

Καθηγήτρια Αγγλικών με 20ετή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα

Νίκος Μουτσινάς: “Είναι ωραίο τώρα αυτό;”

Έρευνα: Οι σκύλοι καταλαβαίνουν όταν συζητάμε για αυτούς