Το ΓΕΛ Ρίου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια ομάδα σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων Ν. Αχαΐας για την σχολική περίοδο 2025-26. Την περασμένη βδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο Κ. Πετρόπουλος στο Κουκούλι, νίκησε με σκορ
18-14 (ημ. 9-6) το 3ο ΓΕΛ Αγρινίου και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος. Την ερχόμενη Πέμπτη στις 11:00 π.μ. πάλι στην Πάτρα και στο ίδιο γήπεδο θα φιλοξενήσει τον νικητή των Λυκείων του Νομού Αργολίδας και ο νικητής θα παίξει στην έδρα του με τον νικητή των Λυκείων της Κέρκυρας.
Η διευθύντρια του ΓΕΛ Ρίου κ. Μήνα Πετροπούλου καθώς και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, αλλά και οι υπεύθυνοι καθηγητές φυσικής αγωγής του ΓΕΛ Ρίου κ. Αναστασία Στρατούλια και ο κ. Στρατής Προδρομάκης, συγχαίρουν και δια του τύπου τους μαθητές τους για την επιτυχία τους.
Στην φωτογραφία διακρίνονται όρθιοι από αριστερά: Θ. Κατσένης, Χ. Φορτώσης, Τ. Λουκόπουλος, Χ. Χρόνης ( πίσω ), Σ. Αθανασόπουλος, Α. Κυριαζόπουλος, Μήνα Πετροπούλου (δ/ντρια), Π. Σιάχος, Α. Παπαδημητρόπουλος ( πίσω ), Ν. Τζελετόπουλος, Δ. Αλεξανδρόπουλος ( πίσω ), Φ. Κανελλόπουλος, Β. Χρόνης ( πίσω ), Ι. Κριμπάς.
Λείπουν από την φωτογραφία και οι μαθητές: Δ. Λάτσινος, Α. Γιώτης, Σ. Αλεξανδρόπουλος και Κ. Φύσσας.
