Κάτω Αχαΐα: Ακύρωση εορταστικών εκδηλώσεων για την εορτή του Τιμίου Σταυρού

14/09/2020 | 09:44

Ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας ενημερώνει ότι οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις και το πανηγύρι για την εορτή του Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα, την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν εξ’ αιτίας των μέτρων για την προστασία από τον COVID-19.

Ζητάμε από τους δημότες, τις μέρες αυτές, να εξακολουθήσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας σε δημόσιους χώρους, όπως εκκλησίες και καταστήματα. Υπενθυμίζουμε ότι η προστασία της δημόσιας υγείας εξακολουθεί να είναι απαραίτητη.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά!

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο η εκπαιδευτικός Καίτη Μαυράκη, σύζυγος του πνευμονολόγου Γιάννη Λύχρου

Πατρινό Καρναβάλι 2026 – Νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση: Ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, εξωστρέφειας και γιορτής! ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ