Ο Όλιβερ σφυρίζει στο Λεβερκούζεν – Ολυμπιακός

22/02/2026 | 17:51

Με elite σφυρίχτρα το Λεβερκούζεν-Ολυμπιακός. Τον Άγγλο Μάικλ Όλιβερ όρισε η UEFA στη ρεβάνς των Πειραιωτών με την Μπάγερ για την ενδιάμεση φάση του Champions League.

Ο 41χρονος διαιτητής θα διευθύνει το ματς στη Γερμανία, με τους Στιούαρτ Μπερτ και Τζέιμς Μέινγουορινγκ να είναι βοηθοί, τον Άντριου Μάντλεϊ 4ος, ενώ Μάρκο Ντι Μπέλο (Ιταλία) με τον Τόμας Κβιατκόφσκι (Πολωνία) θα βρίσκονται στο VAR.

Ο Όλιβερ έχει βρεθεί στον δρόμο ελληνικών συλλόγων οκτώ φορές, με πιο πρόσφατο το Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης (3-4), αλλά και δύο σε αυτόν της Εθνικής Ελλάδας.

sport-fm.gr

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)