Ιόνια οδός: Για 3 μήνες κλειστό το τμήμα που έγινε η κατολίσθηση – Πάρα ταύτα τα διόδια πληρώνονται κανονικά!

Κλειστό για τρεις τουλάχιστον μήνες θα μείνει το ρεύμα της Ιόνιας Οδού προς το Αντίρριο και στο τμήμα από την Άρτα μέχρι την Αμφιλοχία μετά την μεγάλη κατολίσθηση που σημειώθηκε στην Συκούλα. Ωστόσο εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο 20ημερο θα δοθεί στην κυκλοφορία το ρεύμα προς τα Ιωάννινα το οποίο επίσης παραμένει κλειστό.

Το χρονοδιάγραμμα αυτό έγινε γνωστό στην συνάντηση που είχαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Κεφάλα, Γιώργος Αμυράς,Βασίλης Γιόγιακας και Γιώργος Στύλιος με τον Υπουργό Υποδομών Χρίστο Δήμα.

Ιόνια οδός: Για 3 μήνες κλειστό το τμήμα που έγινε η κατολίσθηση - Πάρα ταύτα τα διόδια πληρώνονται κανονικά!

Στη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει και από την πλευρά του Υπουργού τονίστηκε ότι σκοπός είναι η ταχύτερη αποκατάσταση της κυκλοφορίας και η ασφάλεια των οδηγών.

Επίσης συζητήθηκε και το πρόβλημα που έχει ανακύψει στην Εγνατία με την κυκλοφοριακή ρύθμιση που έχει αφήσει μόνο μία λωρίδα. Ο Υπουργός έδειξε να κατανοεί τα προβλήματα χωρίς ωστόσο κάποιες δεσμεύσεις.

Οι τρεις βουλευτές –Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας- θα έχουν την Τετάρτη σύσκεψη με τον Υφυπουργό Υποδομών Νίκο Ταχιάο στην οποία θα μετέχουν και εκπρόσωποι των σωματείων με βυτιοφόρα και βαρέα οχήματα και αποκλειστικό αντικείμενο την κατάσταση στην Εγνατία.

Στην συνάντηση των βουλευτών με τον Υπουργό Υποδομών, όπως αναφέρουν σε κοινή ανάρτηση που έκαναν, έγινε ενημέρωση για την πορεία του έργου Γιάννενα–Κακαβιά, το οποίο εξελίσσεται σύμφωνα με το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα, καθώς και για την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου Ε65, η οποία αναμένεται έως το καλοκαίρι.

epiruspost.gr

Διαμαρτυρία για τα διόδια

Οι οδηγοί καλούνται να καταβάλουν 3,70 ευρώ στα διόδια του Τερόβου και στη συνέχεια να πληρώσουν άλλα 90 λεπτά στα πλευρικά διόδια στο ύψος της Άρτας, όπου εκεί οδηγούνται εκτός Ιόνιας Οδού..

Και ακολουθεί η διαδρομή από την παλιά Εθνική. Μία διαδρομή μέχρι το ύψος της Αμφιλοχίας δύσκολη, αφού ο δρόμος δεν έχει συντηρηθεί ούτε στοιχειωδώς εδώ και μερικά χρόνια.

Όλα αυτά εξαιτίας της κατολίσθησης που έχει σημειωθεί στην Ιόνια η οποία παραμένει κλειστή και όπως φαίνεται θα παραμείνει για πολύ.

Οι οδηγοί δεν κάνουν χρήση για αρκετά χιλιόμετρα του οδικού άξονα ωστόσο καλούνται και πληρώνουν κανονικά τα διόδια. Ακόμη και στον κόμβο της Άρτας όπου υποχρεωτικά οδηγούνται εκτός αυτοκινητόδρομου.

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)